LUTSENKO, GRABCHUCK AND PARTNERS COMPANY
Основні практики: кримінального права, M&A, супроводу і захисту бізнесу, а також:
податкового планування і супровіду угод

01004, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 12

10003, м. Житомир, вул. Перемоги, 10, оф. № 214

Запис на зустріч по тел: +38 (098) 447-55-45

email: vasilijlucenko@gmail.com

Ми працюємо: Пн., Вт., Ср., Чт., Пт. з 09:00 до 18:00. Сб., Нд. - за домовленістю

7 років досвіду
527 виграних справ в судах
254 зареєстрованих компаній

Робоча віза для українців

Скільки коштує робоча віза? Чесно кажучи, дане питання, якщо і ставлять, то із більшою конкретикою, хоча б назва країни потрібно вказати, адже, саме цей фактор грає важливу роль у формуванні вартості візи.

Робоча віза для українців може призначатися для поїздки в США.

Де головного болю з приводу оформлення візи більше, ніж можна собі уявити. Самостійно вирішити всі питання, що стосуються візи в США, майже не реально. Даний процес складний і для візових центрів, саме тому, не всі візові агентства видають візи для перебування на території США.

Робоча віза для українців до Туреччини передбачає інші вимоги, які суттєво відрізняються від попереднього варіанту.

Турецьке посольство ретельно перевіряє всі заявки на отримання візи, оскільки, понад усе цінують інтереси своєї держави.

Робоча віза для українців до Німеччини, Польщі, Італії, Іспанії та інших країн Євросоюзу оформляється простіше інших, хоча б через те, що шенгенський договір передбачив деякі «знижки» видачі віз.

Для отримання робочої шенгенської візи до Польщі потрібні такі документи:

  • Заповнена анкета для отримання візи,
  • Закордонний паспорт,
  • Внутрішній паспорт,
  • ІПН,
  • 2 кольорових фото: 3,5 Х 4,5 см,
  • Письмове запрошення від роботодавця на роботу,
  • Підтвердження матеріальної спроможності,
  • Страховка.

Можливо, буде потрібно ряд інших документів: свідоцтво про шлюб, підтвердження заброньованого номера в готелі, наявність старого закордонного паспорту та попередніх шенгенських віз.

Для відкриття шенгенської робочої візи для поїздки до Іспанії спочатку необхідно визначитися з вибором форми діяльності: сезонна або постійна робота, індивідуальне підприємництво та інше. Для отримання робочої візи в Іспанію потрібно зібрати такі документи:

1. При статусі «найманого працівника»

  • Копія паспорта,
  • Фото на паспорт - 3 шт.,
  • Довідка про відсутність судимості, яка видається на території своєї країни,
  • Медичне підтвердження про відмінний стан здоров'я,
  • Код працівника,
  • Трудова угода,
  • Письмові відомості про діяльність спонсорської організації,
  • Підтвердження фінансової спроможності компанії спонсора.

2. При статусі «індивідуального підприємця»:

  • Копія паспорта,
  • 3 фотографії на паспорт,
  • Довідка про відсутність судимості,
  • Медична довідка, що підтверджує гарний стан здоров'я,
  • Підтвердження професійних навичок (свідоцтва про освіту та дані про досвід роботи),
  • Інформація про планованої діяльності.

В принципі, коротко розписати, що конкретно потрібно для оформлення робочої візи в певній країні, не вийде. У кожній державі свої правила. Для докладного ознайомлення з усіма процедурами і збором документів, потрібно консультуватися з фахівцем, оскільки, узагальнені відомості не завжди корисні, а іноді збивають з пантелику. Візові центри пропонують не тільки консультацію, а й повну інформаційну підтримку, а також самостійне вирішення питань щодо оформлення візи.

Послуги юриста по оформленню віз.

,..
56
компаній на обслуговуванні
32
компанії на юридичному обслуговуванні
17
компаній на бухгалтерському обслуговуванні