LUTSENKO, GRABCHUCK AND PARTNERS COMPANY
Основні практики: кримінального права, M&A, супроводу і захисту бізнесу, а також:
податкового планування і супровіду угод

01004, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 12

10003, м. Житомир, вул. Перемоги, 10, оф. № 214

Запис на зустріч по тел: +38 (098) 447-55-45

email: vasilijlucenko@gmail.com

Ми працюємо: Пн., Вт., Ср., Чт., Пт. з 09:00 до 18:00. Сб., Нд. - за домовленістю

7 років досвіду
527 виграних справ в судах
254 зареєстрованих компаній

Відкрити візу до Польщі

Багато хто задається питаннями про те, скільки коштуватиме відкрити візу до Польщі, скільки це займе часу, і які документи для цього потрібні. Щоб відповісти на дані запитання, необхідно спочатку встановити мету і тривалість запланованої поїздки, а також уточнити чи будуть братися із собою діти (для них додатковий перелік документів і окрема ціна).

Що потрібно знати, щоб відкрити візу до Польщі?

Типи віз за призначенням:

  • Робоча,
  • Студентська,
  • Ділова,
  • Туристична.

За тривалістю:

«С - 01» - категорія:

  • Від 7 до 10 днів,
  • Від 10 до 14 днів,
  • Від 14 до 20 днів,
  • Дворазова - 90/30,
  • Дворазова - 180/40.

«С - 04» - категорія:

  • Мультивіза - 90/30,
  • Мультивіза - 180/90,
  • Мультивіза - 360/90/90,
  • Річна мультивіза.

«D» - категорія:

  • Мультивіза - 180/90,
  • Мультивіза - 180/180,
  • Мультивіза - 360/360.

Пояснення до чисел і дробів: перша цифра позначає кількість днів, коли власник візи має право в'їхати та повинен виїхати з країни; друга - період перебування у Польщі або в іншій шенгенській країні.

А тепер докладно про те, як і навіщо відкрити візу до Польщі:

Найпростіше відкрити саме туристичну візу, оскільки, тут достатньо звернутися до туристичного агентства або попросити друзів, які проживають у Польщі вислати лист-запрошення. Зрозуміло, що тривалість легального перебування в такому випадку короткочасний, як правило, кілька тижнів.

Студентські візи у Польщу оформляються, базуючись на виклик з вищого навчального польського закладу, а також підкріплюється банківською випискою про стан рахунку заявника, сума якого зобов'язується повністю покривати витрати на навчання та проживання у Польщі.

Віза у Польщу для ділових громадян України оформляється на основі запрошення від польського партнера, що дає повне право здійснювати переговори у Польщі в зазначені у візі строки. З такою візою її власник не має право на працевлаштування у Польщі. Для цього існує окремий тип візи - робочий, для якої замість запрошення від партнера, потрібно підтвердження про прийом на роботу. Робоча віза, видана вперше, дозволяє громадянину України проживати у Польщі не більше 6 місяців в році.

Мультивіза - оптимальна для частих поїздок, як до Польщі, так і в інші країни, які підписалися під шенгенськими договором. Для тих, хто подає документи на видачу візи вперше, отримання мультивізи може стати неможливим при самостійному проходженні всіх процедур. Для гарантованої видачі мультивізи громадяни України звертаються за допомогою до фахівців, які вмить зроблять все, як належить. Грамотні візові центри ще жодного разу не отримували відмову щодо видачі візи до Польщі.

Крім зазначених запрошень листів, для кожного виду візи необхідно мати:

  • Закордонний паспорт,
  • Копію внутрішнього паспорта,
  • Фото на світлому фоні 3,5 Х 4, 5 - 2 штуки,
  • Копію ІПН,
  • Заповнену анкету, де в обов'язковому порядку потрібно вказати мету прибуття на територію Польщі.

Ознайомитися з усіма тонкощами відкриття візи в Польщу можна тут.

Послуги юриста по оформленню віз.

тут
56
компаній на обслуговуванні
32
компанії на юридичному обслуговуванні
17
компаній на бухгалтерському обслуговуванні