LUTSENKO, GRABCHUCK AND PARTNERS COMPANY
Основні практики: кримінального права, M&A, супроводу і захисту бізнесу, а також:
податкового планування і супровіду угод

01004, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 12

10003, м. Житомир, вул. Перемоги, 10, оф. № 214

Запис на зустріч по тел: +38 (098) 447-55-45

email: vasilijlucenko@gmail.com

Ми працюємо: Пн., Вт., Ср., Чт., Пт. з 09:00 до 18:00. Сб., Нд. - за домовленістю

7 років досвіду
527 виграних справ в судах
254 зареєстрованих компаній

Віза в Іспанію

Нерозумно питати: навіщо і кому потрібна віза в Іспанію. Іспанія прекрасназ будь-якого боку: просто подорожувати, милуючись історичними пам'ятниками; здійснювати бізнес-поїздки; українцеві вигідно працювати в Іспанії, оскільки, рівень зарплат в Іспанії дозволяє громадянину України нормально жити в Іспанії і пересилати грошові кошти родині в Україну; отримати європейську освіту в Іспанії - це не тільки шлях до успіху в Україні, а й в інших країнах світу. Тому пояснювати актуальність отримання візи в Іспанію немає сенсу, все доволі зрозуміло.

Робоча віза в Іспанію

Робоча віза - це офіційний дозвіл на отримання роботи в іншій країні. Для працевлаштування в Іспанії необхідно відкрити шенгенську робочу візу, адже ця європейська країна входить до складу шенгенської зони. Видача робочої шенгенської візи проводиться тільки тим особам, які доклали до анкети письмове підтвердження про прийом на роботу в одній з країн Шенгену (в даній ситуації з Іспанії). Крім того, роботодавець, який видає документ про працевлаштування громадянина України на своєму підприємстві в Іспанії повинен надати докази того, що він має право здійснювати прийом на роботу іноземців.

Чи можна отримати робочу візу в Іспанію без жодних підтверджень?

Можна, якщо робота є волонтерською. До поняття «волонтерська робота» входить:

  • рішення імміграційних питань;
  • захист навколишнього середовища;
  • розгляд прав жінок;
  • боротьба з бідністю.

Віза в Іспанію для виконання волонтерської роботи діє 3 місяці, по закінченню якої власник візи не має законного права перебувати на території Іспанії.

Робоча іспанська віза поділяється на кілька типів:

Для найманих робітників:

«А» - іспанська віза для сезонних робіт;

«В» - віза, яка видається перший раз для роботи, що вимагає спеціальної освіти. Така віза дійсна протягом року;

«С» - замінює іспанську візу «В», тобто коли закінчився термін дії візи «В», а громадянину України необхідно продовжити свою діяльність в Іспанії, він подає заяву на отримання іспанської робочої візи «С»;

Для підприємців:

«D» - іспанська віза, що дозволяє займатися підприємницькою діяльністю в Іспанії протягом 1 року;

«D» продовжена - після того, як громадянин України вже користувався стандартною візою «D», може продовжувати свою діяльність ще 2 роки, отримавши даний тип робочої візи,

«Е» - по закінченню придатності попереднього варіанту візи, підприємець має право відкрити візу «Е», яка дозволяє здійснювати підприємницьку діяльність на території Іспанії 3 роки.

Для відкриття будь-якого типу іспанської візи необхідно зібрати документи для подачі до консульства. Чесно кажучи, процедура не з легких. З метою зробити все просто і швидко, громадяни України звертаються у спеціальні організації, що надають послуги з оформлення віз в Іспанію. Зв'язатися з якими можна зараз.

Послуги юриста по оформленню віз.

,,.
56
компаній на обслуговуванні
32
компанії на юридичному обслуговуванні
17
компаній на бухгалтерському обслуговуванні